X

На новий Jeep Avenger вже отримано понад 100 тисяч замовлень

Лише пів року пройшло з моменту офіційної презентації нового компактного кросовера Jeep Avenger, а компанія вже отримала понад 100 тисяч замовлень від покупців. Про це розповідає пресслужба виробника.

Продукція Jeep продовжує задавати власні стандарти в дуже конкурентному європейському сегменті B-SUV, де легендарний бренд представлено вперше. Здобувши титул «Автомобіль року 2023» в Європі, цей компактний кросовер отримав й справжнє народне визнання – за нього своїми гаманцями вже проголосувало більш як 100 тисяч клієнтів.

Завдяки Avenger, який виробляється та продається в Європі, бренд продовжує зміцнювати свій статус та вносить в європейський сегмент B-SUV особливу ДНК Jeep – відчуття свободи, пристрасті до пригод, задоволення від водіння.

Ерік Лафорж (Eric Laforge), голова Бренду Jeep на ринку Європи, прокоментував важливі ринкові досягнення: «Коли ми святкуємо надзвичайний успіх кросовера Jeep Avenger, то справа не лише в цифрах чи нагородах. Ми святкуємо невпинне прагнення задовольнити будь-яку потребу клієнтів у мобільності, запропонувати неперевершений досвід водіння та відчуття свободи вибору. З досягненням приголомшливого результату 100 000 замовлень від клієнтів, кросовер Jeep Avenger є свідченням нашої популярності у сегменті B-SUV, заснованої на непохитній відданості інноваціям та високій якості, переосмислення вже наявних стандартів та встановлення нових рівнів можливостей автомобілів класу B-SUV».

Свобода вибору – для всіх покупців Jeep Avenger

Важливе досягнення Jeep Avenger є відображенням того, що все більше клієнтів обирають відчуття свободи, пов’язане з брендом. Ідея «Свободи вибору» підкреслює орієнтованість на клієнта та його потреби, що втілюється в широкому асортименті доступних версій Jeep Avenger: кросовер пропонується з трьома двигунами, двома трансмісіями, незабаром у клієнтів буде можливість вибору не лише переднього, але й повного приводу. Важливо зазначити що електрична версія Avenger BEV (Battery Electric Vehicle) займає 25% від загального обсягу продажів моделі.

Нещодавно сімейство знову розширилося – компанія презентувала гібридній Avenger e-Hybrid. Така пропозиція надає автомобілістам можливість максимально гнучкого вибору, що дозволяє повністю задовольнити їх вподобання та вимоги. А згодом до них доєднається ще й повнопривідний Avenger 4xe – він має з’явитися у продажі до кінця цього року.

Новий Jeep Avenger з гібридною технологією e-Hybrid

Спираючись на високотехнологічні досягнення, Jeep створив гібридний кросовер Avenger e-Hybrid, який забезпечує плавний перехід клієнтів у електрифікований автомобільний світ. Силова установка складається з бензинового мотора потужністю 100 к.с., електродвигуна потужністю 21 кВт/28 к.с. та 6-ступеневої КПП з подвійним зчепленням. Літій-іонний акумулятор місткістю 0,9 кВт-год, розташований під сидінням водія. Гібридна система автоматично перемикається між різними двигунами на основі певних умов руху, рівня заряду батареї, необхідності прискорення/сповільнення, інших параметрів.

Унікальна версія 4xe – ще більше розваг та пригод завдяки повному приводу

Новий Avenger 4xe, замовлення якого планується відкрити до кінця 2024 року, є важливим етапом розвитку моделі та бренду загалом. Кросовер може похвалитися інноваційною силовою установкою, яка поєднує в собі переваги гібридної системи та найсучаснішу технологію повного приводу 4х4.

Автомобіль має у своєму арсеналі бензиновий 1,2-літровий турбодвигун потужністю 136 к.с., два електромотори потужністю 21 кВт/28 к.с. кожен з яких відповідає за свою пару коліс, а також 6-ступеневу КПП з подвійним зчепленням. Силова установка кросовера забезпечує повністю електричний рух на низьких швидкостях завдяки електродвигунам, а також максимально захопливі характеристики під час динамічного руху – дякуючи функції E-Boost та високій потужності на всіх колесах. Максимальна швидкість може сягати 194 км/год.

Уже незабаром новий Jeep Avenger з’явиться і в українських салонах та буде доступний для тест-драйву. Кросовер українцям запропонований з гібридним або повністю електричним приводом, а також у двох комплектаціях на вибір. Ціна Jeep Avenger з технологією e-Hybrid в Україні – від 1017300 грн, а електрична версія – від 1270900 грн.