X

На фото показали салон нового Audi Q7

Audi готує оновлену версію преміального кросовера Q7. Прототипи моделі виїхали на тести, де й потрапили до об’єктивів фотошпигунів.

Шпигунам вдалося відобразити не лише екстер’єр тестового мула, а й зазирнути до його салону. Кабіна хоч і прикрита маскувальною плівкою, але навіть крізь неї можна побачити деякі зміни. У салоні Q7 встановлений великий вигнутий дисплей, який поєднує цифрову панель приладів і мультимедію, і окремий повнорозмірний екран для переднього пасажира. Аналогічна комбінація використовується Q6. Також можна відзначити наявність керма із сенсорними кнопками.

Зовні від попередника оновлений флагманський кросовер Audi також відрізнятиметься. Судити про зміни складно через щільний камуфляж. Очікується, що Q7 отримає модернізовану оптику та решітку радіатора. Також йому підкоригують бампери.

Читайте також:
640 к.с. та 3,6 секунди до «сотні»: дебютував найпотужніший кросовер Audi

Ймовірно, Q7 стане одним з останніх автомобілів Audi з двигунами внутрішнього згоряння. Він пропонуватиметься із гібридними агрегатами на основі бензинових моторів. Дебютує новинка наприкінці цього чи на початку наступного року.