X

На аукціон виставили вінтажний Jaguar Mark X Мадонни (фото)

У Великій Британії на аукціон H&H Classics виставили представницький седан Jaguar Mark X 1967 року випуску. Він належав Мадонні, а останніми роками ним користувався її син Рокко Річі.

Раритетний седан поп-діва придбала у 2000-х роках, але сама майже не користувалася ним. Тільки один раз влаштувала фотосесію у його салоні. Відомо, що перш ніж передати Jaguar Mark X Мадонні повністю відреставрували його. Кузов перефарбували з урахуванням вимог співачки та оновили шкіряне оздоблення салону. У обладнання кабіни додали мультимедію.

У лістингу зазначено, що нарікань із технічного боку на представницький седан немає. Під його капотом встановлений 4,2-літровий двигун, який працює у парі із триступінчастою автоматичною коробкою передач. Ще седан отримав незалежну підвіску та дискові гальма. Mark X Мадонни може розвивати швидкість до 196 км/год.

Варто зазначити, що пропонований автомобіль досить рідкісний. Він вийшов тиражем у 5137 екземплярів у період з 1961 по 1970 роки. Mark X був флагманом у лінійці Jaguar та попередником XJ. Скільки за нього мають намір вторгувати, не уточнюється.

Читайте також:
Cadillac продасть з аукціону перший серійний Escalade IQ