X

На аукціон виставили унікальний концепт від Pininfarina (фото)

Унікальний лот виставили на аукціон RM Sotheby’s. Йдеться про концепт NSU 2 Porte + 2 від знаменитого ательє Pininfarina, який явно випередив свій час.

Автомобіль створений на базі 4-дверного седана NSU Ro 80, що випускався в Німеччині з 1967 по 1977 рік. Фахівці ательє замінили всі кузовні панелі, зробивши передню частину більш гострою. Також встановили мінімалістичні фари, крихітну решітку радіатора та темне пластикове облицювання. У NSU 2 Porte + 2 лінія даху, як у американських седанів з плоскою кришкою багажника, а також двері, що відчиняються проти ходу руху авто.

Салон концепту обробили яскраво-помаранчевою тканиною та встановили панель приладів з великими круглими датчиками. Ще однією особливістю моделі є зсувний дах, який ховається у заглиблення на кришці багажника. Пофарбували NSU 2 Porte + 2 у сріблястий колір, який доповнює вставки темно-сірого відтінку.

Вносити зміни до силової установки концепту майстри Pininfarina не стали. Тобто під капотом залишився оригінальний двороторний двигун Ванкеля потужністю 113 к.с., який працює у парі з триступеневою автоматичною коробкою передач і системою переднього приводу. Початкова оцінка лота 80 000 доларів.

Читайте також:
Раритетний Porsche 911 Turbo продали з аукціону за колосальні $818 000 (фото)