X

Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six (відео)

Британська компанія Morgan анонсувала фінальну серію свого родстера Plus Six у фінальному варіанті виконання Pinnacle. Новинка отримала особливу комплектацію та спеціальне оздоблення.

Наступного року компанія Morgan планує представити нову флагманську модель, а поки що вона вирішила порадувати своїх фанів лімітованою версією родстера Plus Six. Для новинки підготували стильні сріблясті легкосплавні диски, широку палітру кольорів та оздоблювальних матеріалів. Відкидна кришка паливного бака з полірованою обробкою виконана у стилі гоночних машин 50-х років.

Покупці зможуть вибирати з кількох ексклюзивних варіантів шкіряного оздоблення салону – Fawn, Explore або Riviera, які були створені в кооперації з відомою фірмою шкіряної Bridge of Weir. Крім спеціальної оббивки, можна замовити ще вишуканіші сидіння з унікальним рядком і вишивкою Pinnacle. Крім того, в інтер’єрі використовується натуральне килимове покриття з овчини та оздоблення з дерева тика. Особливою особливістю є алюмінієвий логотип Pinnacle, інкрустований у шпон на центральній консолі.

Під капотом родстера знаходиться 3-літровий шестициліндровий двигун TwinPower Turbo від BMW, який видає 250 кВт/340 к.с. потужності та 500 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач. Цей тандем дозволяє розганяти Plus Six від 0 до 100 км/год за 4,2 секунди та розвивати максимальну швидкість 267 км/год.

Morgan випустить лише 30 екземплярів версії Pinnacle, які ознаменують кінець п’ятирічного виробництва Plus Six. За цей час було збудовано близько 1000 родстерів для клієнтів з Азії, Європи та Близького Сходу. Ціни починаються від 96995 фунтів стерлінгів ($125368) у Великій Британії, включаючи ПДВ.