X

Мобільні слоти зі ставкою від 1 гривні

Українські онлайн казино можуть запропонувати пограти в ігрові автомати від 1 гривні з мобільного, зробити це можна наприклад на сайті: https://avtomaty.com.ua Однак серед широкого асортименту важливо обрати найбільш популярні ігри з великим пулом. Саме великий пул забезпечує вас високою потенційною можливістю виграти багато. Ми пропонуємо вам поринути у світ саме таких ігор та подивитися на найвідоміші та найпопулярніші апарати в Україні.

Book of Dead

Ця гра розповідає нам про Стародавній Єгипет та його найбагатші храми. Вони наповнені багатствами та скарбами, які ви можете виграти. Основною метою є упіймання трьох священних книг на барабанах. Вони активують спеціальний бонус, під час якого потрібно прагнути до заповнення всього ігрового поля одним і тим самим символом. Книга Смерті дозволяє робити ставки від 1 грн і вище. При цьому максимальний множник складає х5000.

Piggy Riches

Свині, свині і ще раз свині. Весь цей слот від Net Entertainment наповнений багатими свинями, які розкидаються грошима у різні сторони. Має унікальний бонусний раунд з можливістю вибору режиму для гравця. У кожному з цих режимів є різна кількість фриспінів, а також різні за розмірами множники. Чим більше безкоштовних обертань ви оберете, тим меншим буде множник. І навпаки.

Rainbow Riches

Головний герой ігрового автомата Rainbow Riches від Barcrest – це веселий лепрекон. Він подорожує казковою долиною на тлі яскравої веселки. Має ірландську тематику. Вся справа в тому, що в Ірландії Лепрекони вважаються істотами, які приносять багатство. Вони збирають усі монетки, що впали, і зберігають їх у спеціальних горщиках. Спробуйте спустошити цей горщик і вийняти з нього монети. Апарат дозволяє робити ставки від 1 гривні та вище.

Fire Joker

Любителі трибарабанних автоматів також повинні мати можливість грати від 1 гривні. Спеціально для них шведський провайдер Play’n GO випустив слот Вогняний Джокер. Тут лише 5 ліній і немає бонусного раунду. Проте є респін, здатний принести значний виграш. Крім того, низька кількість ліній значно підвищила коефіцієнти виплат.

Spinions Beach Party

Свого часу посіпаки багатьом закрутили голову. Саме у той час і була випущена гра про відпочинок посіпак на пляжі. Часи їхньої популярності давно минули, проте відеослот так і залишився одним з найулюбленіших апаратів українців. Виробником цього творіння є компанія Quickspin.

Viking Runecraft

А в цьому відеоапараті від того ж Плейнго бачимо вже зовсім нестандартний підхід з ігровим полем 8 на 8 символів. Одночасно на ньому присутні 64 руни вікінгів. Кожна з них має значення. Виплати призначаються за випадіння виграшних осередків, так званих кластерів. Є джекпот 500 000 монет.

Turning Totems

Якщо ви хочете перенестися в пустелю і покрутити замість барабанів тотеми, то ви можете зробити це в ігровому автоматі Тотеми, що обертаються, від Thunderkick. Апарат приваблює своєю графікою та сюжетом.

Азартні ігри від 1 гривні

Ставка розміром 1 гривня доступна не тільки в ігрових автоматах онлайн, але й в інших розвагах. Ви можете ставити таку суму в європейській, французькій та американській рулетках. Також маленький розмір ставки доступний у Блекджеку, але винятково у грі з дилером. Граючи з іншими користувачами мінімалка значно вища.

Інформація про Слоти

ГраОписПровайдер
1Book of DeadТема Стародавнього Єгипту, виграйте, упіймавши три священні книги, активується спеціальний бонус з максимальним множником x5000.Play’n GO
2Piggy RichesОсобливість слоту з багатими свинями, які пропонують унікальний бонусний раунд з різними фриспінами та множниками.Net Entertainment
3Rainbow RichesГра з ірландською тематикою, у якій лепрекон збирає монети під веселкою. Ставки від 1 грн.Barcrest
4Fire JokerКласичний трьохбарабанний слот з 5 лініями виплат та функцією респіна, яка може призвести до значних виграшів.Play’n GO
5Spinions Beach PartyГра з пляжною тематикою, у якій представлені персонажі, схожі на посіпак, популярна завдяки своїй графіці та геймплею.Quickspin
6Viking RunecraftГра на полі 8×8 з 64 рунами вікінгів, які утворюють кластери, пропонуючи виплати та джекпот у 500 000 монет.Play’n GO
7Turning TotemsГра на тему пустелі, де тотеми замінюють традиційні барабани, відома своєю графікою та сюжетом.Thunderkick