X

”Мобілізація створила нові виклики формування команди на СТО. Але треба шукати рішення,” – Роман Хомин

Восени компанія "West Trading", яка знаходиться в Дрогобичі, проведе навчання для власників та керівників СТО

Мобілізація кваліфікованих працівників автосервісу призвела до дефіциту кадрів. Це створило проблеми з виконанням замовлень і вплинуло на якість послуг. Власникам СТО важко знайти досвідчених фахівців та відповідно досягти ефективної роботи. Проте цю проблему можна вирішити. Компанія West Trading проводить офлайн навчання “Формування та управління командою на СТО в умовах війни”  19-20 жовтня у Карпатах. 

Як виникла ідея такого навчання і з якими викликами зіштовхнулися організатори, нам розповів Роман Хомин, засновник компанії.

— Наша компанія West Trading є дистриб’ютором брендів: PPG, Quickline, Henkel, Silco. Вони виробляють матеріали для кузовного ремонту.Також у нас є напрямок продажу автомобільних олив, де ми є імпортерами понад 20 відомих брендів. Таких як Total, ELF, Aral, Castrol та ряд оригінальних OE мастил, — розповідає Роман.

 —  Спілкуючись щоденно з нашими клієнтами з різних куточків України, ми зрозуміли, що в них є дефіцит кадрів, який постійно зростає. Чимало працівників пішли захищати нашу країну, а нових важко знайти. Часто власникам та керівникам СТО доводиться виконувати декілька ролей відразу: приймальника, механіка, організатора робочого процесу. Це виснажує керівників та не дає бізнесу розвиватися. Але і тут можна знайти рішення, — додає Роман. 

Аби допомогти своїм партнерам, компанія West Trading організовує навчання для керівників та власників автосервісів “Формування та управління командою на СТО в умовах війни”.

  • Ми адаптували нашу програму під специфіку роботи СТО, тож учасники навчання відразу після завершення зможуть реалізовувати її у своїй роботі, – продовжує засновник компанії.

Курс проходитиме 19-20 жовтня у форматі офлайн навчання у SPA-готелі “Respect”, що в  Східниці на Львівщині. 

  • Ми проводимо навчання виключно офлайн. Наша мета — не тільки дати потрібні знання, а й можливість відпочити. Вирватися із щоденної рутини. Познайомитися та поспілкуватися з колегами. Хоча зараз зібрати людей на офлайн навчання не просто.  Але те живе спілкування, яке отримують власники автосервісів, та обмін досвідом з колегами з інших міст України, безцінно, — ділиться з нами Роман. 

Також під час проведення інтенсиву організатори поділяться успішним кейсом як забронювати працівників на СТО.

  • Ми поетапно розповімо, як наші партнери забронювали своїх працівників на СТО. Та розкажемо як реалізувати це в життя, – додає Роман Хомин.

Крім того, учасники під час навчання зможуть відпочити в SPA та перезавантажитися, як фізично, так і психологічно. 

Дізнатися більше про навчальний курс ви можете на сайті компанії West Trading  або ж зателефонувавши за номером  +380 961 551 424