X

Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи

Японська компанія Mitsubishi представила оновлений позашляховик Outlander PHEV, який дебютує на європейському ринку у березні наступного року. Новинка відрізняється більш ефективним гібридним силовим агрегатом та збільшеним запасом ходу на електротязі.

Mitsubishi Outlander PHEV оснащується гібридним силовим агрегатом, до складу якого входить 2,4-літровий бензиновий двигун потужністю 100 кВт/136 к.с. і крутним моментом 203 Нм. У парі з ним працюють два електромотори – передній, що має у своєму арсеналі 85 кВт/116 к.с. та 255 Нм, а також задній – з показниками 100/136 к.с. та 195 Нм відповідно. Комбінована потужність силового агрегату становить 225 кВт/306 к.с., а розгін до першої сотні займає 7,9 с.

Однією з ключових відмінностей нової версії позашляховика стане літій-іонна батарея місткістю 22,7 кВт-год (+2,7 кВт-год), яка дозволила збільшити запас ходу на електротязі до 86 км. Бензобак також збільшили до 53 л, що дозволить новинці долати без зупинки відстань до 844 км.

Водій може вибирати з декількох режимів руху для гібридної системи, що підключається. Є режим чистого електромобіля, послідовний гібридний режим, у якому двигун виробляє електрику за необхідності, та паралельний гібридний режим, у якому електродвигун та двигун працюють у тандемі. Також можна скористатися економним режимом, який підтримує рівень заряду батареї, та режимом заряджання, який заряджає батарею під час руху. Оновлений Outlander PHEV має у стандартній комплектації два роз’єми – Type 2 та CHAdeMO.

Також у процесі оновлення була модернізована система розподілу моменту S-AWC, що крутить, щоб максимізувати тягу в будь-яких умовах. Для підвищення їздового комфорту автомобіль отримав нові шини, амортизатори та пружини. Також було внесено поліпшення до кермового управління, щоб полегшити паркування, а також забезпечити великий зворотний зв’язок на середніх та високих швидкостях. Зовні модель 2025 відрізняється іншим облицюванням радіатора з активними жалюзями, 20-дюймовими дисками з шістьма спицями та видозміненими задніми ліхтарями.

Найзначнішим оновленням у салоні став 12,3-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, який змінив старий 9-дюймовий. Крім того, система працює на новому покращеному ПЗ. Для меломанів підготували кілька аудіосистем Yamaha на вибір з 8- та 12-ю динаміками, а в списку опцій з’явився бездротовий зарядний пристрій для смартфона потужністю 15 Вт.

Ціни на оновлений Mitsubishi Outlander PHEV 2025 стануть відомі ближче до початку продажу.