X

Mini представила електрокрос Aceman Favoured

Британська компанія Mini вирішила нагадати про свій новий електрокрос Aceman і презентувала яскраву комплектацію Favoured.

Ми вже розповідали навесні цього року, що компанія Mini презентувала компактний електричний кросовер Aceman, який займає у модельній гамі компанії місце між моделями Cooper та Countryman. Новинка оснащена електромотором потужністю 160 кВт/218 к.с., а максимальний крутний момент в 330 Нм доступний безпосередньо після старту. Батарею місткістю 54,2 кВт/год можна заряджати на стаціонарних станціях потужністю до 95 кВт. Це означає, що на поповнення енергії АКБ від 10 до 80% потрібно менше пів години. З таким арсеналом автомобіль розганяється до першої сотні за 7,1 с, а запас ходу досягає 405 км за циклом WLTP.

Новинка доступна в чотирьох різних варіантах обробки та комплектації, включаючи новий варіант Favoured. Дах та дзеркала новинки пофарбовані в чорний колір, а кузов має унікальний для моделі кораловий відтінок Rebel Red. У стандартну комплектацію входять багажні рейлінги та висувний фаркоп. Покупці можуть обирати із широкого асортименту 17-19-дюймових колісних дисків.

Не менш оригінально виглядає салон новинки, який оброблений тканиною кольору “бензину” з помаранчевим градієнтом. У тон можна вибрати спортивні крісла з обробкою з високоякісної штучної шкіри Vescin темно-синього кольору з помаранчевим рядком. Панорамний скляний дах забезпечує додаткове світло у салоні.

Просторе заднє сидіння розраховане на трьох пасажирів. Спинка заднього ряду, що складається у співвідношенні 60:40, дозволяє при необхідності розширити об’єм багажного відділення з 300 літрів до 1005 літрів.

Центральне місце на мінімалістичній панелі приладів займає великий OLED-дисплей діаметром 240 мм. Усі функції можна керувати інтуїтивно за допомогою сенсорного або голосового керування. У верхній частині екрана виводяться показники спідометра та рівень заряду батареї, а пункти меню «Навігація», «Медіа», «Телефон» та «Клімат» розташовані внизу. Aceman має широкий набір електронних помічників водія, які зроблять подорож на електрокросі комфортною та безпечною.