X

Mini Fashion Drive: презентація електричного Mini Cooper у новому сезоні UFW

Офіційний імпортер автомобілів Mini в Україні та частина групи “АВТ Баварія” сталі ексклюзивним автомобільним партнером головного модного заходу країни – Ukrainian Fashion Week.

У «Мистецькому Арсеналі» 2 вересня відбулась презентація нового повністю електричного Mini Cooper. П’яте покоління втілює суть бренду як ніколи раніше. Електричні версії 3-дверного Mini Cooper доступні у варіантах Cooper E та Cooper SE, що відрізняються потужністю та збільшеним запасом ходу. Класичні круглі фари та восьмикутна решітка радіатора створюють впізнаваний образ Mini.

Електродвигун потужністю 160 к.с. у Mini Cooper E з крутним моментом 290 Нм дозволяє розганятися до 100 км/год за 7,3 секунди. У потужнішого Mini Cooper SE з двигуном 170 к.с. цей показник становить 6,7 секунди, а максимальний крутний момент – 330 Нм. Запас ходу становить 305 км для Cooper E та 402 км для Cooper SE (згідно з випробувальним циклом WLTP).

Вартість нового повністю електричного Mini Cooper починається від 1 334 072 грн.

Інтер’єр нового Mini відображає елегантний мінімалізм, характерний для класичних моделей Mini. Тонка панель приладів і багатофункціональне кермо створюють відчуття керування картом. Центральний OLED-дисплей Mini Interaction Unit встановлює нові стандарти завдяки високій роздільній здатності та інтерактивності.

2 та 3 вересня гості Ukrainian Fashion Week також мають можливість дізнатися більше про інтелектуальну систему Mini Connected та запуск додатка Mini в Україні, який пропонує навігацію, актуальні карти, дані про дорожній рух та дистанційні послуги для контролю автомобіля.

Новий сезон Ukrainian Fashion Week відкриває перед гостями нові тренди, підтримує інновації та зберігає традиції української модної індустрії, що відображає цінності бренду Mini.