X

MG презентувала стильного суперника Toyota RAV4 (фото)

На Фестивалі швидкості в Гудвуді компанія MG презентувала нове покоління кросовера HS, яке стало другим у його історії. Модель обзавелася гібридною силовою установкою та набула нових рис.

Зовнішній кросовер змінився кардинально. Він приріс у розмірах і тепер сягає завдовжки 4670 мм при колісній базі 2765 мм. Його ширина і висота становлять 1890 та 1655 мм відповідно. За своїми габаритами MG HS став порівнянний з Toyota RAV4. Він візуально схожий з Roewe RX5, на платформі якого заснований, але отримав унікальну решітку радіаторні, передній бампер і більш спортивні повітрозабірники.

Завдяки приросту в розмірах салон кросовера також став просторішим, а багажний відсік збільшився до 507 літрів. У його оснащення включили великий сенсорний екран, який поєднує 12,3-дюймову цифрову панель приладів і аналогічний екран мультимедії. Залежно від рівня комплектації стандартні функції можуть включати слот для бездротової зарядки смартфона, камери кругового огляду, аудіосистему з 8 динаміками, безключовий доступ, круїз-контроль і пакет MG Pilot ADAS.

Читайте також:
Китайська компанія MG показала ескізи свого родстера

Новий MG HS поставляється з гібридною установкою на основі 1,5-літрового двигуна потужністю 141 к.с., який доповнений електромотором на 209 к.с. Розгін із місця до «сотні» у кросовера займає 6,8 секунди. Завдяки батареї на 24,7 кВтг у суто електричному режимі він може проїхати до 120 км. Також модель запропонують з 1,5-літровим бензиновим двигуном з віддачею 169 к.с. та 275 Нм. Цей двигун може працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою або з семиступінчастим «автоматом». Ціни на новинку стартують від 32 тисяч доларів. У продаж на ринку Європи вона надійде наприкінці липня.