X

Mercedes вивів на тести новий GLS (фото)

Третє покоління Mercedes-Benz GLS вийшло на ринок п’ять років тому. Компанія вирішила залишити модель на конвеєрі ще на кілька років і тому підготувала для неї оновлення. Прототипи кросовера вже виїхали на тести, де й потрапили до об’єктивів фотшпигунів.

Камуфляж на мулах тестових незначний, тому зміни розглянути вдалося. Оновлений GLS отримав підкориговану решітку радіатора, стрілоподібні фари з іншою графікою та перероблені бампери. На кормі також можна відзначити трохи змінений вихлоп.

Шпигунам навіть вдалося заглянути в салон кросовера, але швидко. Схоже, в його оснащення увійде нова панель приладів і більший екран мультимедійної системи. Переглянути центральну консоль та елементи керування. Інсайдери стверджують, що GLS розширять список систем допомоги водієві.

Читайте також:
Mercedes-Benz S-class вперше в історії отримає електричну версію

Поки що неясно, чи будуть зміни в моторній лінійці кросовера. Актуальний Mercedes GLS пропонують з 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном потужністю 375 к.с. і 500 Нм крутного моменту. І ще доступна версія з 4,0-літровим бітурбованим V8 на 510, 550 та 603 к.с.