X

Mercedes-Benz представив ексклюзивний AMG GT Motorsport Collectors Edition

Фахівці спортивного підрозділу Mercedes-AMG підготували спеціальну версію Motorsport Collectors Edition купе AMG GT. Новинку буде виготовлено тиражем всього 200 екземплярів.

Новинка створена на базі версії 63 Pro 4 Matic+, яка може бути використана як на звичайних дорогах, так і перегонових трасах. Усі 200 екземплярів отримають фірмову ліврею, яка використовувалася на болідах заводської команди AMG Petronas F1 цього сезону.

Кузов забарвлений у глибокий чорний колір Obsidian Black, який доповнили пакетом AMG Nite, прикрасили фірмовими “зірками”. Яскрава “неонова” деталізація в корпоративному аквамариновому кольорі Petronas підкреслює силует бічних вікон, пороги, 21-дюймові колісні диски, повітрозабірники на передньому бампері, а також на величезних супортах гальмівної карбонової системи.

В інтер’єрі суперкара також використовуються деталі та декоративний рядок кольору морської хвилі. Також автомобіль отримав підсвічені пороги, фонове підсвічування та спортивні сидіння, оброблені шкірою Nappa та мікрофіброю.

Під довгим капотом розташовується 4-літровий V8 з двома турбінами, що видає 612 к.с., а не 585 к.с., як у звичайного GT 63 4Matic+. AMG заявляє, що розгін від 0 до 100 км/год займає 3,2 секунди, а максимальна швидкість досягає 317 км/год.