X

Mercedes-Benz G-Class присвятили соколиному полюванню

Польське тюнінгове ательє Carlex Design відоме своїми яскравими та екстравагантними проєктами. Черговий шедевр майстрів компанії – унікальний Mercedes-Benz G-Class, створений для поціновувачів соколиного полювання. Цікаво, що у комплекті з машиною пропонується гвинтівка ручної роботи.

  

Для багатьох із нас соколине полювання — це загадка, але нею займаються у всьому світі, і вона вже давно має особливу популярність на Близькому Сході. Дві європейські компанії – Carlex Design та VO Falcon – об’єдналися, щоб вшанувати своєю увагою світ соколиного полювання, та запропонувавши її заможним фанам унікальні Mercedes-Benz G-Class та мисливську гвинтівку.

Дизайнери Carlex підготували позашляховик, який одержав ім’я G-Falcon. Найбільш примітним елементом машини стала намальована вручну та вигравіюваний на всій поверхні даху фреска із зображенням сокола. Кузов пофарбований в особливий бронзовий відтінок та покритий прозорим лаком, що створює особливе відчуття об’єму. Кожна кузовна деталь зазнала змін.

Автомобіль отримав нове оформлення передньої частини кузова, розширені арки, нові пороги та бампера, а також унікальний чохол запасного колеса з написом G-Falcon. Доповнюють вигляд легкосплавних дисків оригінального дизайну з низькопрофільною швидкісною гумою.

Не менш ефектно виглядає інтер’єр G-Falcon. Приладова панель, кермо, тунель трансмісії, сидіння та дверні панелі обтягнуті шкірою глибокого відтінку червоно-коричневого кольору. Двері та центральну консоль прикрасили вишитими вручну оксамитовими вставками з особливим орнаментом, а кнопки дверних замків ручної роботи нагадують кіготь сокола.

Гвинтівка VO Falcon також створена вручу, має художнє гравіювання, і сама по собі представляє витвір мистецтва. Для зберігання передбачений спеціальний кейс зі шкіряним оздобленням.

Незвичайний проєкт буде представлено на Міжнародній виставці полювання та кінного спорту в Абу-Дабі 31 серпня.