X

Mazda виводь на ринок CX-50 з мотором від Toyota (фото)

Сімейство Mazda CX-50 поповнилося новою гібридною версією. Її особливістю є двигун від Toyota.

Економічна новинка була створена у рамках співробітництва двох японських компаній. Mazda CX-50 Hybrid отримав 2,5-літровий чотирициліндровий двигун, який доповнений парою електромоторів, і видає 222 к.с. потужності та 221 Нм крутного моменту. Витрата палива такого кросовера становить 6,2 літра на 100 км.

Хоча гібридна система поставляється компанією Toyota, Mazda заявила, що її інженери «відкалібрували навіть найтонші деталі силової установки, щоб забезпечити чуйну динаміку водіння, якою славиться CX-50». Візуально відрізнити новинку можна по переглянутим бамперам, унікальним 17- чи 19-дюймовим легкосплавним колісним дискам.

Читайте також:
Mazda MX-5 Miata перетворили на хот-род з мотором V8 та виставили на продаж

Для кросовера пропонується червона шкіра в обробці салону, яка є ексклюзивною для гібриду. Оснащення моделі не змінилося. Воно включає в себе цифрову панель приладів та сучасну мультимедійну систему, систему клімат-контролю і сидіння з функцією підігріву та вентиляції, а також широкий список систем допомоги водієві і адаптивний круїз-контроль. У продажу Mazda CX-50 Hybrid надійде наприкінці поточного року за ціною від 35 тисяч доларів.