X

Lynx Motors анонсував старт продажів DeLorean DMC-EV

Американська компанія Lynx Motors з Техасу, яка спеціалізується на розробці та створенні електричних рестомодів, оприлюднила плани щодо моделі DeLorean DMC-EV.

Оригінальний DeLorean DMC-12 1982 року

DeLorean DMC-EV є рестомодом на базі знаменитого творіння Джона ДеЛореана. Завдяки наявності 4 електромоторів-коліс автомобіль має повний привід (AWD). Живлення їм забезпечує батарея CATL місткістю 70 кВтг, що забезпечує запас ходу до 402 км. За даними виробника, купе може розганятись від 0 до 96 км/год менш ніж за 4 секунди. Автомобіль поставляється із зарядним пристроєм NAS (Tesla). Рестомод виділяється світлодіодною світлотехнікою, що відповідає сучасним стандартам.

Двомісний стильний інтер’єр перероблений. Він отримав цифрову панель приладів з кількома екранами та спортивне D-подібне кермо. Для оздоблення використовується шкіра, а на трансмісійному тунелі з’явився контролер для управління інфо-розважальною системою та майданчик для бездротової зарядки смартфонів.

Покупці можуть замовити собі один із суперкарів безпосередньо на сайті компанії заплативши депозит у розмірі $2500. Вартість новинки стартує з позначки $249999.

Потенційні власники матимуть можливість запланувати тест-драйви через свого особистого онлайн-помічника Lynx Concierge, починаючи з кінця 2024 року, а перші екземпляри DMC-EV вирушать до клієнтів у 2025 році. На автомобіль надається 3-річна гарантія, а при покупці будь-якої іншої моделі Lynx компанія готова запропонувати вигідну програму trade-in.