X

Легендарний виробник спортивних сидінь Recaro заявив про банкрутство

Німецька компанія Recaro Automotive, яка є провідним виробником спортивних сидінь для автомобілів, подала заявку про банкрутство.

Як повідомляє видання Automobilwoche, автомобільний підрозділ у 2020 році виділили з основної частини Recaro Group, з того часу він знаходиться в руках інвестиційної компанії Raven Acquisitions. Recaro опинилася у складній фінансовій ситуації в останній рік і було ухвалено рішення про його закриття. Воно стало несподіванкою не лише для автовиробників, а й для співробітників компанії, які для збереження своїх робочих місць упродовж тривалого періоду відмовлялися від премій та надбавок, розуміючи фінансові складнощі.

Зазначається, що підприємства Recaro, які відповідають за виробництво сидінь для поїздів, літаків та гральних автоматів, проблеми не торкнулися. А ось компаніям BMW, Ford, Porsche, Фольксваген, Honda і т.д. доведеться шукати інших постачальником сидінь для своїх спортивних моделей. Втім, це буде досить складно, оскільки Recaro були найкращими у цій галузі.

Читайте також:
Збанкрутілий Fisker розпродає електромобілі: ціни від 2500 доларів

Нагадаємо, що BMW оснащував сидіннями Recaro свої автомобілі серії M, а Ford майже протягом 40 років встановлював їх у Mustang.  Ще сидіння Recaro традиційно використовувалися у автомобілях серії Type R компанії Honda.