X

Lanzante побудував дорожні версії Porsche 935

Британська компанія Lanzante добре відома у світі автоспорту та серед колекціонерів ексклюзивних авто. З 70-х років минулого століття вона співпрацювала з колегами з McLaren, а потім почала випускати адаптовані для доріг загального користування McLaren P1 GTR. Новий проєкт британських майстрів – гоночний Porsche, перероблений для повсякденної експлуатації.

Сучасна версія суперкара Porsche 935 була виготовлена ​​у 2019 році в кількості всього 77 екземплярів і призначалася виключно для участі в кільцевих змаганнях   

Сучасна версія суперкара Porsche 935 була виготовлена ​​у 2019 році в кількості всього 77 екземплярів і призначалася виключно для участі в кільцевих змаганнях. Однак приблизно 18 місяців тому два власники цих болідів звернулися до майстрів Lanzante за допомогою, щоб переобладнати машини з гоночних у дорожні. Як відомо, немає нічого неможливого для людей з інтелектом… Через півтора року обидва екземпляри були відповідним чином модифіковані та постали перед відвідувачами щорічного автоспортивного “Фестивалю швидкості” у Гудвуді.

Салон суперкара доопрацьований з урахуванням повсякденного використання

Перше, що відразу впадає у вічі – нові передні крила з парою тонких фар, щоб пройти сертифікацію. Кожен варіант машини має індивідуальне фарбування відповідно до побажань клієнтів. Одна здобула червоно-білу ліврею, а інша має стильний сріблястий дизайн у кольорах команди Martini. Також автомобілі отримали допрацьовану гальмівну систему, власні налаштування електроніки, комфортабельнішу підвіску та інші зміни, що полегшують керування потужним гоночним болідом на звичайних дорогах.

Кожен варіант машини має індивідуальне фарбування відповідно до побажань клієнтів

У моторному відсіку розташовується оригінальний 3,8-літровий опозитний шестициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом потужністю 690 к.с., що працює в парі з 7-ступеневою роботизованою коробкою передач PDK з подвійним зчепленням. Вартість перетворення гоночної машини на дорожній суперкар зберігається в секреті, але, це було не дешеве задоволення.

У моторному відсіку розташовується оригінальний 3,8-літровий опозитний шестициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом потужністю 690 к.с.