X

Land Rover представив лімітовану версію «пляжного» Defender

Британський виробник підготував для своїх фанів особливу лімітовану версію позашляховика Defender Beach Break із ретро графікою та широким набором опцій.

Спеціальний випуск присвячений літу та створений на базі версії Defender 110. Він має забарвлення Tasman Blue, натхнене океаном, а також контрастний білий дах та білі 20-дюймові колеса, взуті у позашляхові шини. Їх доповнюють барвиста графіка, а також піктограма «Beach Break 1/20» на задніх дверях.

Покупці знайдуть безліч аксесуарів, включаючи фіксовані бічні підніжки, бризковики та поперечні дуги. Спеціальний випуск також поставляється з навісним багажником, який може вмістити 24 літри поклажі.

Beach Break отримав особливе оздоблення салону та додаткові опції. На панелі приладів розташувалася цифрова панель приладів з 12,3-дюймовим екраном, інформаційно-розважальна система з 11,4-дюймовим сенсорним дисплеєм і аудіосистема Meridian.

Під капотом новинки розташовується 2-літровий чотирициліндровий двигун, який розвиває 221 кВт/300 к.с. потужності та 400 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач та фірмовою системою повного приводу. Автомобіль здатний розганятись від 0 до 96 км/год за 7 секунд, а максимальна швидкість досягає 192 км/год.

Лімітована серія Land Rover Defender Beach Break налічуватиме всього 20 екземплярів, а вартість стартує з $71700.