X

Lamborghini розкрив дату дебюту наступника Huracan

Наступника Lamborghini Huracan під назвою Temerario представлять 16 серпня на Тижні автомобілів у Монтереї. А поки що новинка проходить фінальні дорожні випробування.

Компанія продовжує тримати інформацію про новий гіперкар у секреті, але інсайдери розкрили деталі. Повідомляється, що новинка стане третім гібридом від Sant’Agata Bolognese з «найкращими характеристиками та враженнями від водіння у своєму класі». Він отримає установку на основі 4,0-літрового двигуна V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 789 к.с. і 730 Нм крутного моменту, який працюватиме у парі з електромоторами та восьмиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням. Сумарна віддача – 888 к.с., що майже на 250 к.с. більше, ніж у найпотужніших ітерацій Huracan.

Прототипи Temerario неодноразово потрапляли до об’єктивів фотошпигунів. Він виконаний у традиційному для Lamborghini стилі з плоскими поверхнями, гострими гранями, тонкими фарами та шестикутними ДХО. До них приєднуються агресивні повітрозабірники, центральний вихлоп та інтер’єр, який повторює Revuelto.

Читайте також:
На аукціон виставили Lamborghini Miura із цікавою історією (фото)

Очікується, що в оснащення кабіни увійде 12,3-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 8,4-дюймовим екраном, а також 9,1-дюймовий дисплей для переднього пасажира. Більше подробиць про наступника Huracan з’явиться після його дебюту.