X

Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей

У столиці 12-13 жовтня буде проходити автомобільний фестиваль Kyiv Car Fest. Це вже четвертий подібний захід, який буде проходити на території відомого київського Lifestуle-центра Retroville.

На території фестивалю зберуться поціновувачі спортивної та тюнінгованої техніки, представники різних автомобільних клубів, фани ретро та масштабного моделізма, а також представники інших напрямків автомобільної культури. Крім масштабної експозиції на паркінгу перед Retroville також цікаві експонати та активності чекають на відвідувачів усередині ТРЦ.

На відвідувачів чекають різноманітні активності, вікторини та конкурси. Два дні на сцені виступатимуть музичні та танцювальні колективи, а у пресцентр пройдуть пізнавальні лекторії та зустрічі з цікавими учасниками фестивалю. Підкріпитись протягом дня можна буде у численних фуд-кортах, які обіцяють порадувати кухнею різних країн світу.

Маєш гарне авто і хочеш його показати? Подавай заявку та ставай учасником Kyiv Car Fest Vol. 4.

На вас чекає естетична насолода, гастрономічний відпочинок, спілкування з фанами авто та мото техніки. Додавайте подію у свій календар подій на жовтень.

Придбати квиток можливо на сайті заходу.