X

Культовий спорткар Ferrari F355 повернули у виробництво (фото)

Британська компанія Evoluto Automobili заявила про запуск нового проекту, в рамках якого випустить рестомод культового Ferrari F355. Тираж спорткара складе 55 екземплярів.

Модель отримала назву Evoluto 355 і практично повністю повторює класичний F355. Тільки решітка радіатора стала трохи більшою, оптику замінили на світлодіодну і з’явився ефектний обвіс. Ще встановлені нові дзеркала заднього виду, а дверні ручки тепер розташовані врівень з кузовом. Їздить спорткар на 19-дюймових колісних дисках із п’ятиспицевим дизайном.

Ключовою зміною став кузов, який виготовили із вуглецевого волокна. Це дозволило знизити вагу авто до 1250 кг та збільшити його жорсткість на 23%. Салон спорткара повністю переробили. Evoluto не став вдаватися у подробиці. У компанії заявили, що автомобіль має «цілком новий інтер’єр» і пропонуватиметься з «широкими можливостями персоналізації для клієнтів». Судячи з фото, в його використовується шкіра і макрофібра, а як акценти – карбон і алюміній.

У рух Evoluto 355 приводить доопрацьований 3,5-літровий двигун V8 потужністю 420 к.с., який пов’язаний із шестиступінчастою механічною коробкою передач. Компанія не повідомила, наскільки швидким є автомобіль, але оригінальна модель розганяється до 100 км/год за 4,7 секунди. Відомо, що новинці також доопрацювали підвіску та встановили гальма Brembo. Вартість моделі творці не розкрили.

Читайте також:
Рестомод за 700 000 євро показали у дії (відео)