X

Культовий Chevrolet Corvette на півстоліття замкнули в гаражі (фото)

В американському Плімуті (штат Массачусетс) виявили Chevrolet Corvette першого покоління. Автомобіль близько 50 років простояв занедбаним у гаражі.

Спорткар Corvette 1960 випуску використовували близько десяти років, а потім розібрали і замкнули в гаражі. На даний момент у нього відсутнє лакофарбове покриття на кузові, передній бампер, частина оздоблення та трансмісія. Ще розірвано м’який складний дах, немає дверних карт, покриття для підлоги і деяких елементів декору.

Повідомляється, що на кузові цього Corvette немає іржі, а все тому, що він виготовлений зі склопластику. У хорошому стані й днищі. За свою історію культовий спорткар проїхав 145 тисяч кілометрів. Так як нинішній власник за багато років так і не наважився довести розпочате до кінця, він виставив автомобіль на аукціон.

Читайте також:
Chevrolet Corvette відзначив 70-річний ювілей

Віддавати дешево раритетний автомобіль власник не готовий. Вартість «купити зараз» встановлена ​​на рівні 37 000 доларів. На момент написання статті максимальна ставка складала 20 тисяч доларів. До кінця аукціону залишилося ще чотири дні.