X

Компактний Audi Q3 розсекретили до прем’єри (фото)

Audi готується презентувати нове покоління Q3 Sportback. Дебют запланований на кінець цього року, а на ринок новинка вийде на початку 2025 року. Прототипи компактного кросовера проходять випробування. На їхній основі незалежні дизайнери й створили перші рендери моделі.

Рендери нового Audi Q3 Sportback опублікувало видання L’Argus. Судячи з них, автомобіль отримає більш стрімкий силует кузова зі спадаючою лінією даху. Також можна відзначити нову решітку радіатора з іншим наповненням, мигдалеподібні світлодіодні ДХО, великі квадратні блоки фар, перероблений бампер із широким повітрозабоником та атлетичний капот.

На кормі увагу привертають стрілоподібні ліхтарі, об’єднані між собою тонкою світлодіодною смугою, бампер із масивною накладкою та дифузор. Невеликий спойлер вбудований у кришку багажника та доповнений тонким чорним лезом. Побудований кросовер на платформі MQB EVO і є спорідненим з VW Tiguan й майбутнього Cupra Terramar.

Читайте також:
На фото показали салон нового Audi Q7

Запропонують новинку з 1,5-літровим двигуном e-TSI на 130 і 150 к.с., який доповнений 48-вольтовим стартер-генератором. Буде доступна гібридна версія на основі того ж двигуна з віддачею 204 і 272 к.с., які можуть проїжджати в суто електричному режимі до 100 км. Також у лінійці буде 2,0-літровий турбодизель TDI потужністю 150 та 193 к.с.