X

Коли калюжа виявилася глибшою, ніж здавалося (відео)

Автомобиль провалился в воронку, образовавшуюся в результате прорыва водопровода

У Техасі сталася незвичайна ДТП. Автомобіль «пірнув» у величезну вирву, що утворилася внаслідок прориву водопроводу. Як розповів власник напівзатонулого кросовера Volkswagen Tiguan Джон Кінг, він зовсім не очікував, що калюжа серед проїжджої частини виявиться справжньою прірвою й поглине половину його автомобіля. Він їхав на ринок і був цілком упевнений, що його автомобіль легко впорається з плямою води на дорозі.

Як видно на відео з місця пригоди, під воду пішла вся передня частина автомобіля. Лобове скло виглядає з-під води менш ніж на третину. Водієві довелося просити перехожого подивитися, що сталося, оскільки відчинити двері він не міг. Той відповів, що дорога під ним провалилася і без сторонньої допомоги йому не вибратися.

За іронією долі, сам Кінг працює диспетчером служби екстреної допомоги й відправляє рятувальників допомагати постраждалим. Цікаво, чи доводилося йому відповідати на такі виклики?

А поки що ремонтники усувають пошкодження водопроводу, страхова компанія шукає спосіб повернути Джону Кінгу «твердий ґрунт» під ногами і відновити пошкоджений автомобіль. До речі, рух на ділянці перекрили. Дивно, що це не було зроблено раніше.

Читайте також:
Останній паливний Volkswagen Golf показали на шпигунських фото