X

Класичний Land Rover Defender отримав сучасну версію (фото)

Підрозділ Works Bespoke запустив новий проект під назвою Land Rover Classic Defender. В рамках нього фахівці модернізують класичні позашляховики рамних, надаючи їм сучасні риси.

Для доопрацювання беруть лише Land Rover Defender у кузовах 90 та 110, які були випущені з 2012 по 2016 рік. На ретро позашляховики встановлюють світлодіодні фари та нові колісні диски діаметром 16 та 18 дюймів. Також запропоновано спеціальну палітру кольорів для кузова, яка включає відтінки Contemporary, SV Metallic, Premium та Heritage. Дах можуть виконати у контрастному відтінку, а зовнішні акценти у сріблястому або чорному кольорі.

За доплату плату спеціалісти Works Bespoke пропонують бічні підніжки, багажник на дах, світлодіодний блок, лебідку та інші аксесуари. Також позашляховик можна доукомплектувати наметом на даху або навіть системою Ply Guys Camper Conversion, яка перетворює Defender на справжній кемпер.

Салон рамного позашляховика оброблений натуральною шкірою. У ньому встановлені сидіння Premium або Recaro. На передній панелі інтегрований 3,5-дюймовий сенсорний дисплей, є Bluetooth, навігація і DAB Radio. Land Rover також переробили селектор передач і додали чорні глянцеві вставки.

У рух модернізований класичний Defender наводить атмосферний 5,0-літровий двигун V8 потужністю 400 к.с. і 515 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» та автоматичною коробкою передач ZF. Привід – повний.

Читайте також:
Land Rover побудував особливий Defender до ювілею Червоного Хреста

Підвіску Defender модернізували, встановивши пружини Eibach, стабілізатори поперечної стійкості та амортизатори Bilstein. Ще використали гальма Alcon, орієнтовані на продуктивність. Вартість Classic Defender V8 від 250 тисяч доларів.