X

Kia вивела на випробування оновлений Sportage (фото)

Фотошпигуни опублікували серію знімків закамуфльованого прототипу компактного кросовера Kia Sportage. Його помітили на дорогах Німеччини під час випробувань.

Відомо, що оновлену версію популярної моделі Kia має намір представити наприкінці року. А поки що тривають її випробування. Тестовий мул покритий щільним маскуванням, але навіть крізь нього можна побачити частину змін. Так, кросовер отримає збільшену решітку радіатора з горизонтальними плашками, вертикальні фари зі світлодіодними ДХО по зовнішніх краях і бампер з новими повітрозабірниками та протитуманними фарами.

На кормі видно оновлені ліхтарі і новий бампер із тонкими світловідбивачами. Заглянути до салону оновленого Sportage шпигунам не вдалося. За даними інсайдерів, до його оснащення увійде більший екран мультимедії та розширений список систем допомоги водієві, які до того ж будуть покращені.

Читайте також:
Українці скуповують бензинові авто: у лідерах KIA Sportage та VW Golf

Зміни в моторній гамі також поки не зрозумілі. Очікується, що кросовер як і раніше пропонуватиметься з бензиновими двигунами та гібридними агрегатами на їх основі. Дебют Sportage заплановано на кінець цього року.