X

Kia вивела на тести новий електричний мінівен (фото)

Kia готує до дебюту нову модель із індексом PV5. Її мають намір презентувати найближчим часом, а на ринок вивести на початку 2025 року. Поки що прототипи новинки проходять дорожні тести.

Kia PV5 буде доступний у двох конфігураціях, а саме у вигляді електричного комерційного фургона та пасажирського мінівена. Останній і потрапив до об’єктивів фотошпигунів під час випробувань на дорогах Європи. Судячи з фото, новинка має квадратний силует і пропорції, характерні для сегмента LCV. Також можна відзначити наявність глянсових чорних панелей, тонких світлодіодних фар, вертикальних ліхтарів та незабарвленого облицювання на колісних арках.

Відомо, що Kia PV5 буде доступний у кузовах Basic, Van, High Roof та Chassis Cab. Це стало можливим завдяки змінним верхнім модулям кузова. Як повідомляють інсайдери, вони будуть поставлятися у вигляді стандартизованих комплектів та кріпитись механічними муфтами та електромагнітними точками кріплення. Це дозволить власникам швидко підлаштовувати модель під свої потреби.

Читайте також:
Оновлений Kia Sportage помітили на тестах (фото)

Салон також пропонуватиме різні варіанти розташування сидінь у дворядній та трирядній конфігураціях. Інформації про оснащення кабіни поки що немає. Також у компанії не розсекретили дані щодо силової установки та можливого пробігу моделі на одному заряді. Ймовірно, подробиці стануть відомими лише під час дебюту новинки від Kia.