X

Kia представив новий седан K8

Південнокорейська компанія Kia презентувала нове покоління моделі К8. Великий седан займе місце на сходинку нижче за флагман K9.

Дизайн новинки виконаний у стилістиці нових моделей компанії, зокрема, електричних EV9 та EV3. Автомобіль легко впізнати за вертикальними фарами з тонкими світлодіодами.

Зв’язок між K8 та іншими новинками бренду продовжується і всередині, де відмінною рисою є широкий, тонкий цифровий дисплей, який поєднує як шкалу приладів, так і екран інформаційно-розважальної системи в один блок. Матеріали інтер’єру також має покращену якість, а серед опцій є бездротова зарядка для двох смартфонів.

Силові агрегати включають широкий асортимент силових агрегатів. Для шанувальників класичних бензинових моторів пропонується 2,5-літрова “четвірка” потужністю 198 к.с. та 3,5-літровим V6 з віддачею 300 к.с. Для шанувальників версій на рідкому пропані (LPI) адресовано версію з 3,5-літровим V6 і потужністю 240 к.с. Крім того, є гібридний силовий агрегат з 1,6-літровим 4-циліндровим турбомотором (180 к.с.) та допоміжним електродвигуном (65 к.с.).