X

Kia показала на фото свій перший рамний пікап і назвала дату дебюту

Kia готує до презентації нову модель – рамний пікап Tasman. Він складе конкуренцію Ford Ranger та Toyota Hilux.

Прем’єра першого рамного пікапа Kia відбудеться 29 жовтня в рамках виставки в Саудівській Аравії, а поки компанія показала новинку на відео. Судячи з кадрів, у автомобіля кутастий дизайн з високим капотом, широкими колісними арками і крилами, а також стильною вертикальною світлодіодною оптикою. На кормі видно величезний напис з назвою моделі, а в передній частині над широкою решіткою радіатора – напис з назвою марки.

Кабіна цього пікапа дворядна, а вантажна платформа містка. У компанії зазначили, що Tasman не буде механічно пов’язаний із Hyundai Santa Cruz, а спиратиметься на спеціальну рамну платформу. Про характеристики моделі поки що офіційної інформації немає, але інсайдери стверджують, що пікап буде доступний з дизельним двигуном потужністю близько 200 к.с.

Tasman в першу чергу буде націлений на ринки Близького Сходу, Африки та Австралії, але і в Європі він також буде пропонуватися. Збірку моделі налагодять на заводі компанії у Південній Кореї. Вартість новинки від Kia стане відомою після дебюту.

Читайте також:
Оновлений Kia Sportage помітили без камуфляжу (фото)

https://www.youtube.com/watch?v=paeq6fsnkWI&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.motor1.com%2F&source_ve_path=OTY3MTQ