X

Jeep представив спецверсію позашляховика Renegade за ціною $32 000 (фото)

Jeep представив лімітовану версію позашляховика Renegade, який є найдешевшим в лінійці марки. Вона отримала приставку Willys Edition у назві та вийде тиражем у 500 екземплярів.

Новинка створена на топовій комплектації Trailhawk та черпає натхнення у класичного Jeep CJ Willys. Про це свідчать наклейки на капоті, передніх крилах та стійках D. Для неї передбачено шість варіантів кольору, включаючи ексклюзивний відтінок Recon Green. Дах та передні стійки авто затемнені. А завершують позашляховий образ п’ятиспиці 17-дюймові легкосплавні диски, взуті в шини All-Terrain Plus Scorpion.

Салон спецверсії Jeep Renegade оформлений у тій самій тематиці. Сидіння оздоблені шкірою з тисненням Willys. Аналогічні написи присутні на порогах та люку авто. Також цей позашляховик може похвалитися збільшеним дорожнім просвітом та селектором рельєфу.

Читайте також:
Jeep готує оновлений Grand Cherokee (перші фото)

Jeep Renegade Willys оснащений 1,3-літровим бензиновим двигуном потужністю 185 к.с. і 270 Нм крутного моменту. Мотор працює у парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Доступна новинка на ринку Бразилії за ціною від 32 тисяч доларів.