X

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки”

Американська компанія Jeep провела оновлення свого пікапа Gladiator. Модель втратила механічну трансмісію, отримала розширений пакет базового та опціонного обладнання та нові цінники.

З цієї осені Jeep Gladiator пропонуватиметься виключно з 8-ступеневим “автоматом”. Таким чином, тільки Toyota Tacoma буде доступна на ринку США з “механікою”. Також у новому модельному році Gladiator отримає у базовій комплектації електроприводи скла та блокування дверних замків. У палітрі кольорів з’явилися два нові відтінки – синій Fathom Blue та оливковий ’41. Останній створений на честь воєнної історії Jeep.

До списку стандартного оснащення увійшли шторки безпеки для першого та другого ряду сидінь, адаптивний круїз-контроль (з версії Sport S та вище), інфо-розважальна система Uconnect 5 з 12,3-дюймовим сенсорним екраном та бездротовим підключенням Apple CarPlay та Android Auto. У списку опцій з’явилася система активної вентиляції, яка дозволяє клієнтам охолодити салон дистанційно через додаток Jeep Connect.

Ще одна важлива новина – анонс гібрида Gladiator 4xe, що підключається, який поповнить сімейство електрифікованих автомобілів Jeep, що пропонуються на американському ринку. Очікується, що гібридний пікап буде оснащений турбованим 2-літровим чотирициліндровим ДВС, електромотором та літій-іонним акумулятором на 17,3 кВт-год. Сумарна потужність гібридного силового агрегату складе 280 кВт/380 к.с., а момент, що крутить, буде досягати 637 Нм. На електротязі автомобіль зможе долати близько 35 км.

Ціна на оновлений Jeep Gladiator стартуватиме з $38100 за версію Sport 4×4 з 3,6-літровим 285-сильним двигуном Pentastar V-6.