X

Jaguar знімає з виробництва п’ять популярних моделей

Jaguar готується запустити у виробництво нову електричну лінійку. Для реалізації задуманого він знімає з конвеєра п’ять своїх моделей, які стали неконкурентоспроможними та низькорентабельними.

Британський виробник має намір відмовитися від випуску таких моделей як XE, XF, F-Type, E-Pace і навіть I-Pace EV. Тимчасово виживе лише F-Pace, але і його згодом планують видалити з лінійки. Видання Auto News відзначило, що скоротивши свою лінійку, Jaguar має намір підвищити прибутковість марки.

«Ми виключаємо п’ять продуктів. На жодному з цих автомобілів ми не заробили грошей, тому ми замінюємо їх новими електрокарами з новою архітектурою», – сказав генеральний директор JLR Адріан Марделл.

Новини
Jaguar припинив виробництво спорткара F-Type
14 Чер, 17:00

Перший із трьох нових електромобілів, який буде побудований на платформі Jaguar Electrified Architecture (JEA) наступного покоління, планують випустити у 2025 році. Його концепт покажуть у США до кінця цього року. Що це буде за модель та чиїм конкурентом стане, поки невідомо. Також немає інформації про інших представників нової родини електромобілів.