X

Ігри, в які можна пограти на iPhone 16 Pro

Зацікавленість розширенням можливостей мобільного геймінгу Apple демонстрували ще на релізі попереднього покоління айфонів. Для багатьох випуск флагманських ігор на актуальні платформи для iPhone 15 Pro Max став справжнім одкровенням. З виходом нових девайсів стало зрозуміло, що з наміченої траєкторії компанія сходити не планує, і iPhone 16 Pro цілком можна розглядати як ігровий девайс. Потрібно лише знати, які тайтли на ньому можна зіграти.

Assasin’s Creed: Mirage

Одна з найвідоміших франшиз від Ubisoft пережила вже понад десяток номерних ігор і кілька спін-офф, але вона досі здатна дивувати. На цей раз місцем дії став Багдад. Як протагоніста виступить злодій на ім’я Басим, який має стати смертоносним майстром-ассасином. Свіжий тайтл з лінійки пропонує такі можливості:

  • оцінити те, як змінилася та модернізувалася класична геймплейна формула Assasin’s Creed на 15 році існування серії;
  • дослідити барвистий Багдад, де завжди вирує життя, а місцеві жителі реагують на вчинки головного героя;
  • насолодитися паркуром по міських локаціях та потайним усуненням ворогів у кращих традиціях головних фішок франшизи.

Щоб отримати задоволення від Mirage, навіть не потрібно мати глибоке знання всіх подій у всесвіті Assasin’s Creed.

Death Stranding

Ігри від Хідео Кодзими в усі часи вражали неочевидним підходом до деталей, про які більшість розробників навіть не замислюються. Death Stranding, що спочатку існував як консольний ексклюзив, став ідеальним прикладом такого підходу. Окремий інтерес викликає акторський склад гри, який би більше підійшов будь-якому кіноблокбастеру. Сема Бріджес, зіграний Норманом Рідусом, має об’єднати штати Америки, зв’язок між якими був розірваний в результаті жахливої ​​події під назвою Вихід Смерті. Незважаючи на вкрай своєрідний геймплей, Кодзіма тут шукає можливість висловитися про теми, які справді хвилюють автора. А подібний продукт точно не можна пропускати.

Resident Evil: Village

Незважаючи на точно, що восьма частина серії ігор, відомої зомбі та біотероризм є прямим продовженням сьомою, в неї можна грати поза контекстом. Протагоніст Ітан Вінтерс живе спокійним життям із заново набутою дружиною та дочкою. Несподівано дружина гине, а доньку викрадають невідомі. Ітану, який опинився в засніженому селі, що кишить небезпечними тваринами, належить врятувати дочку, розібратися в тому, що відбувається, і з’ясувати, яке місце в історії займає всюдисуща корпорація Амбрелла.

Genshin Impact

Пригодницька RPG у відкритому світі Genshin Impact і раніше була доступна на айфони, але важливо знати, що зараз вона вважається однією з найвибагливіших ігор для мобільних платформ. На iPhone 16 Pro гра працює в стабільних 120 кадрах на секунду, що є найкращим можливим результатом.