X

Гра Pokemon GO за кермом може коштувати життя

По всему миру зафиксированы неоднократные случаи, когда новомодная игра Pokemon GO становилась причиной ДТП и даже нападения с применением огнестрельного оружия.

Гра в Pokemon GO за кермом може коштувати життя

Новомодна гра Pokemon GO лише встигла вийти на ринок 6 липня, як вже накоїла чимало лиха. Виявляється, люди грають в неї, сидячи за кермом автомобілів і велосипедів. Все це призводить до сумних наслідків. Так, днями ДТП сталася в місті Оберн, штат Нью-Йорк – седан на пристойній швидкості врізався в дерево. Добре, що водій не постраждав. Виявляється, 28-річний хлопець грав у Pokemon GO просто за кермом.

Не менш драматичний випадок мав місце в штаті Флорида. Гравці в Pokemon GO так безцеремонно поводилися в припаркованому автомобілі, що у жителя сусіднього будинку не витримали нерви і він взявся за пістолет. Добре ще, що все закінчилося лише дірками від куль у кузові авто.

Нагадаємо, що Pokemon GO — гра з елементами доповненої реальності для гаджетів на базі Android і iOS. Її метою є полювання на покемонів і їх подальше тренування. За короткий термін вона набула широкої популярності по всьому світу.

Гра Pokemon GO за кермом може коштувати життя