X

Hyundai вивів на тести преміальний електроседан (фото)

Електричний седан Hyundai Ioniq 6, який вийшов на ринок менше ніж два роки тому, готується до планового оновлення. Компанія вивела на тести прототипи новинки, покриті камуфляжем.

Тестові мули потрапили до об’єктивів фотошпигунів. Перше, що привертає увагу в електромобілі, це змінена форма капота і крил, і двоповерхова оптика. Основні блоки фар авто змістилися ближче до бампера, а трохи нижче за лінію капота залишилися лише тонкі ДХО. Заднім ліхтарям також змінили форму та графіку.

У салон електричного седана шпигунам заглянути не вдалося, але інсайдери запевняють, що до його оснащення увійде нова мультимедія з бездротовими Apple CarPlay та Android Auto. Очікуються зміни в обробці та певних елементах дизайну, які зроблять кабіну ще комфортнішою.

Читайте також:
Hyundai Ioniq 5 N візьме участь у підйомі на Пайкс-Пік

Оновлена ​​версія Ioniq 6 отримає збільшений запас ходу. Це буде досягнуто за рахунок заміни батареї на більш ємну, а саме на 84 кВтг. Силова установка залишиться незмінною. Седан буде доступний з одним електромотором потужністю 225 к.с. та двомоторною установкою на 320 к.с. До них вперше приєднається версія Ioniq 6 N з віддачею 641 к.с. та імітацією трансмісії з підрульовими перемикачами від Ioniq 5 N.