X

Hyundai показав новий компактний кросовер (фото)

Довгоочікуваний бюджетний кросовер Hyundai, який складе конкуренцію на ринку Fiat Grande Panda та Citroen C3, отримав назву Inster. Як заявили в компанії, він маленький зовні, але просторий усередині, тому добре підійде для сім’ї.

Hyundai Inster побудований на основі Casper і багато в чому повторює донора. Візуально відрізнити новинку можна за фарами з іншою графікою, переробленому передньому бамперу з більшим повітрозабірником, іншим заднім ліхтарям і новим колісним дискам. Ще у моделі колісні арки та накладки на пороги виконані у колір кузова.

Inster сягає у довжину 3820 мм при колісній базі 2580 мм, тобто він трохи більший за Casper. Ширина і висота становлять 1610 та 1570 мм відповідно. Незважаючи на такі габарити, салон моделі просторий і комфортний. У його оснащення увійшли два 10,25-дюймових екрани, один з яких – цифрова приладова панель, а другий – мультимедія. Є система клімат-контролю з окремим кластером, безліч відсіків для зберігання, камери кругового огляду, USB-порти та системи ADAS.

Читайте також:
Hyundai та Toyota проведуть спільний фестиваль у Кореї

Новий кросовер запропонують з одним електромотором потужністю 97 та 115 к.с. Запас ходу в залежності від батареї варіюється від 300 до 360 км. Підзарядити акумулятор до 80% на станціях швидкого струму можна приблизно за 30 хвилин. У продаж Hyundai Inster надійде на початку наступного року за ціною від 22 000 євро.