X

Hyundai оприлюднив ціни та комплектації оновленого Santa Cruz

Наприкінці цього літа компанія Hyundai вивела на ринок оновлений пікап Santa Cruz. Презентація новинки відбулася навесні на автошоу в Нью-Йорку, але тільки зараз стали відомі ціни та комплектації машини.

Перший в історії Hyundai пікап отримав хороший приймання у покупців, і в компанії вирішили зміцнити успіх, запропонувавши рестайлінг та оновлення моделі. Клієнти можуть обирати між двома варіантами двигунів.

Базовий агрегат – це 2,5-літровий атмосферний чотирициліндровий двигун потужністю 191 к.с. і 245 Нм, а флагманський 2,5-літровий турбований чотирициліндровий двигун видає 281 к.с. та 422 Нм.

В оновлення увійшли нова панель приладів зі здвоєними 12,3-дюймовими дисплеями інформаційно-розважальної системи та шкали приладів, нове рульове колесо, змінені вентиляційні отвори та центральний підлокітник заднього сидіння з двома підсклянниками. Всі комплектації отримали бездротові Apple CarPlay та Android Auto, оновлення програмного забезпечення та прошивки “по повітрю”, порти USB-C, Bluelink та сканер відбитків пальців.

Крім зміни інтер’єру, Hyundai зробив екстер’єр Santa Cruz 2025 більш брутальним і менш схожим на кросовер. Це досягається появою нового облицювання радіатора з характерною вертикальною світлотехнікою та яскраво вираженою чорною обробкою.

Ціни стартують із $28500 за базову версію з моноприводом та атмосферним мотором. За топову версію з турбомотором та системою 4WD починаються з $42500.

Як розповідав раніше “Автоцентр”, компанія Hyundai отримала призи за інноваційні технології.