X

Hyundai оновила популярний Ioniq 6 (фото)

Електричний седан Hyundai Ioniq 6, який на ринку суперничає з Tesla Model 3, піддали плановому оновленню. Прототип моделі вже виїхав на тести.

Фопошпигуни охоче поділилися знімками тестового мула, який покритий щільним камуфляжем. Але він не приховує всіх змін, тому деякі особливості оновленого Ioniq 6 розглянути вдалося. У електрокара змінилася форма капота на більш квадратну, також він отримав нові фари, які за формою схожі на Hyundai Sonata. Ще змінилася форма крил та переднього бампера.

Розглянути зміни на кормі складніше, ніж на передній частині. Очікується, що виробник оновить форму та графіку ліхтарів, а також підкоригує бампер. У оснащення салону Ioniq 6, за даними інсайдерів, додадуть нову мультимедійну систему з підтримкою бездротових Apple CarPlay та Android Auto, а також розширять варіанти обробки.

Читайте також:
На ринок вийшов оновлений мінівен Hyundai Custo (фото)

Моторна гама моделі залишиться незмінною. Йдеться про силові агрегати потужністю 225 і 320 к.с. А ось батарею встановлять ємнішу, що дозволить збільшити запас ходу седана. Очікується, що Hyundai Ioniq 6 отримає батарею на 84 кВтг. Також до лінійки додадуть високопродуктивний варіант з приставкою N у назві, який буде оснащений двома електромоторами із сумарною віддачею 650 к.с. Дебют новинки очікується наступного року.