X

Huawei презентував стильний електромобіль із салоном від Dior (фото)

Електромобіль Avatr, створений компаніями Huawei, Changan та CATL, обзавівся лімітованою версією. Він отримав приставку Kim Jones Edition, а разом із нею цінник у 98 000 доларів.

У компанії зазначили, що Avatr 012 Kim Jones Edition є найстильнішою у сімействі моделі, оскільки була розроблена за участю дизайнера Кіма Джонса з дому Dior. Від стандартного варіанту спецверсія відрізняється особливим відтінком кузова Liquid Silver, ексклюзивними 21-дюймовими кованими колісними дисками та емблемами із зазначенням назви версії.

В оздобленні салону використана шкіра Nappa двох відтінків і замша, а на стелі є підсвічування у вигляді зоряного неба. Логотипи Avatr та Kim Jones прикрашають підголівники, рульове колесо та центральні стійки. Є мультимедійна система з 15,6-дюймовим екраном та вузький дисплей на 35,4-дюйми, який розтягнувся на всю ширину передньої панелі, та висувний телевізор на стелі для задніх пасажирів.

Ще є слот для бездротової зарядки смартфона, аудіосистема з 27 динаміками та передова система ADS 2.0. Власники спецвипуску моделі отримають сумку Dior Book Tote. Новий Avatr 012 Kim Jones Edition оснащений двома моторами Huawei DriveOne із сумарною віддачею 539 к.с. Запас ходу забезпечує батарея CATL 5C Qilin. Тираж моделі буде обмежений 700 екземплярами за ціною 98 тисяч доларів кожен.

Читайте також:
Huawei та JAC анонсували новий автомобільний бренд Maextro