X

Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV

Японська компанія Honda продовжує цілеспрямовано оновлювати модельну гаму на європейському ринку. Відновлено популярний компактний кросовер HR-V, який отримав свіжий дизайн і покращену шумо- і звукоізоляцію.

Дебют моделі відбувся три роки тому, тому у компанії вирішили провести планове оновлення для моделі. Honda HR-V e:HEV отримав нове облицювання радіатора, інший передній бампер та оновлену світлотехніку. Також розширено палітру кольорів завдяки новим відтінкам Sage Green, Seabed Blue та Urban Grey.

У топовій комплектації Advance Style Plus для HR-V передбачені панорамний скляний дах, облицювання радіатора Crystal Black та комплект нових 18-дюймових легкосплавних дисків.

Усередині можна знайти цифровий кокпіт з 7-дюймовою шкалою приладів, 9-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи, новий блок керування кліматом, панель для бездротової зарядки гаджетів. Особливу увагу було приділено шумо- та звукоізоляції. Зокрема, автомобіль отримав додаткові звукоізоляційні матеріали та нові стекла. Устаткування для забезпечення безпеки було покращено завдяки додаванню камер Multi View та розширеного функціоналу системи Traffic Jam Assist.

Гібридна установка e:HEV включає знайомий 1,5-літровий бензиновий двигун i-VTEC, два електродвигуни, трансмісію з фіксованою передачею та літій-іонний акумулятор. Сумарна віддача силового агрегату складає 96 кВт/131 к.с., а вся ця міць відправляється до передніх провідних коліс.

Продаж оновленої Honda HR-V e:HEV в Європі розпочнеться найближчим часом. Ціни будуть оголошені пізніше.