X

Honda показала спецверсію Integra за $18 000 (фото)

Сімейство Honda Integra поповнилося лімітованою версією, натхненною гоночними автомобілями. Вона вийде обмеженим тиражем за ціною від 18 до 25 тисяч доларів.

Honda Integra Limited Edition відрізняється від стандартної версії моделі яскравим забарвленням кузова, яке включає червоні смуги та наклейки з назвою спецверсії. Вони є на дверях, капоті та даху автомобіля. Також у яскравий колір пофарбовані кришки дзеркал заднього виду. Ці деталі додають моделі більш спортивного та молодіжного вигляду.

Ще автомобіль отримав обвіс Mugen та стильні колісні диски. Салон оздоблений в аналогічній стилістиці з використанням червоних та чорних акцентів. В оснащення включили аудіосистему Bose з 12 динаміками та фірмові аксесуари Integra, включаючи валізу, стильний рюкзак та пляшку для води.

Читайте також:
200 к.с. та сервіси Google: представлена ​​нова Honda Civic (фото)

Спецверсія Honda Integra доступна з двома варіантами силової установки: 1,5-літровим турбодвигуном VTEC потужністю 180 к.с. та 184-сильною гібридною установкою e:HEV на основі 2,0-літрового двигуна. В обох випадках потужність передається на передні колеса через коробку передач CVT. Новинка вже доступна до заказу на ринку Китаю.