X

GM та Hyundai підписали угоду про співпрацю

Американський концерн General Motors та південнокорейська Hyundai Motor Company підписали угоду про співпрацю у ключових стратегічних сферах.

GM та Hyundai об’єднають зусилля для можливого зниження витрат та більш оперативного задоволення потреб клієнтів, а також для розширення асортименту транспортних засобів та технологій. Потенційні проєкти співробітництва зосереджені на спільній розробці та виробництві легкових та комерційних автомобілів, двигунів внутрішнього згоряння та екологічно чистих технологій, у тому числі електричних та водневих.

Два провідних світових OEM-виробників також розглянуть можливості для комбінованих постачання у таких областях, як сировина для акумуляторів, сталь та інші області. Угоду підписали виконавчий голова Hyundai Motor Group Ый-сун Чунг та голова та генеральний директор GM Мері Барра.

Угоду про співпрацю підписали виконавчий голова Hyundai Motor Group Ый-сун Чунг та голова та генеральний директор GM Мері Барра

На думку Мері Барра, партнерство між двома компаніями допоможе зробити процес розробки транспортних засобів ефективнішим завдяки збільшенню масштабів та оптимального розподілу інвестицій. «GM і Hyundai мають сильні сторони та талановиті команди. Наша мета – розкрити масштаб та креативність обох компаній, щоб швидше та ефективніше постачати клієнтам ще більш конкурентоспроможні автомобілі», – сказала Барра.

Це партнерство дозволить Hyundai Motor та GM оцінити можливості для підвищення конкурентоспроможності на ключових ринках та в сегментах транспортних засобів, підвищити ефективність використання коштів, забезпечити велику цінність для клієнтів завдяки спільного досвіду та інноваційних технологій. Після підписання Меморандуму про взаєморозуміння оцінки можливостей та подальше розширення співпраці розпочнуться негайно.