X

Ford розіграє в Instagram унікальний Bronco для пошуків “Снігової людини”

Снігова людина або Sasquatch, як її називають “янкі”, є частиною американського фольклору протягом століть. Ford підготував єдиний у своєму роді позашляховик Bronco Sasquatch Searcher, щоб допомогти одному щасливчику для пошуку легендарної істоти. Розіграш Ford Bronco Sasquatch Searcher стартував 25 вересня в Instagram.

Унікальну версію позашляховика Sasquatch Searcher створено на базі дводверного Bronco Badlands Sasquatch. У процесі розіграшу фани “Снігової людини” мають розгадувати таємниці у соціальних мережах, Reddit та у дикій природі. Для квесту будуть використовуватися спеціальні рекламні плакати на вулицях із зазначенням номера телефону, щоб фани могли надіслати повідомлення та отримати відповіді на підказки, які допоможуть у пошуках.

Bronco Ultimate Sasquatch Searcher відрізняється від своїх побратимів камуфляжною плівкою, світлодіодною панеллю на даху та LED-модулями капоті, додатковими передніми та задніми камерами, комфортабельний салон для тривалого стеження, тент та індивідуальні стільці для кемпінгу, фірмова символіка та підсвічування.

Раніше “Автоцентр” розповідав про Ford Bronco Raptor, який отримав спеціальну версію на честь Великого американського затемнення. Новинка отримала приставку Black Appearance Package у назві, а разом з нею і «зловісний зовнішній вигляд».