X

Ford показав спортивну версію пікапа Maverick (фото)

Після дебюту оновленого Ford Maverick компанія представила його спортивну версію із приставкою Lobo у назві. Вона виглядає неймовірно стильно та отримала 238-сильний мотор.

Відрізнити новинку від стандартної моделі можна за чорними 19-дюймовими легкосплавними дисками Turbofan, зміненою решіткою радіатора, переробленим бамперам, бічним спідницям, виконаним в кольорі кузова, та розширеним крилам, як у Ford Ranger MS-RT. Йому на 20 мм занизили дорожній просвіт та запропонували особливі відтінки для кузова, а саме: Velocity Blue, Oxford White, Carbonized Grey Metallic та Shadow Black.

У салоні пікапа встановили спортивні сидіння, оздоблені чорною шкірою. Їх доповнюють написи Lobo на спинках і прострочка в кольорах Grabber Blue та Electric Lime. Також Maverick отримав новий режим руху Lobo, який покращує характеристики проходження поворотів, зчеплення з дорогою і стійкість. Він обзавівся переналаштованим кермовим керуванням та великими гальмами з двопоршневими супортами від Ford Focus ST.

Читайте також:
Ford Escort RS Cosworth Джеремі Кларксона виставили на продаж

Під капотом нового Ford Maverick Lobo встановлено стандартний 2,0-літровий турбодвигун EcoBoost на 238 к.с. та 373 Нм. Мотор працює у парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу 4WD. Прийом замовлень на новинку відкрито. Її вартість розпочинається від 42 тисяч доларів.