X

Ford підготував компактний Bronco Sport до бездоріжжя (фото)

Сімейство Ford Bronco Sport поповнилося новою версією із приставкою Sasquatch. Новинка адресована тим, хто любить подорожі та їзду бездоріжжям.

Ця версія буде доступна як опціональний пакет для двох стандартних комплектацій моделі, а саме Outer Banks та Badlands. Її відмінними рисами є сталеві бампери, додатковий захист на днищі, вбудовані гаки для буксировки, багажник на даху і 29-дюймові шини Goodyear Territory All-Terrain (235/65/R17). Також у моделі збільшений до 240 мм дорожній просвіт.

У салоні Bronco Sport Sasquatch встановлена ​​нова мультимедійна система з 13,2-дюймовим екраном, а в обробці використані водостійкі матеріали. Є камери кругового огляду із позашляховим режимом та додаткові перемикачі, на які можна буде вивести керування, наприклад, додатковою світловою балкою на даху. Також розширили список систем допомоги водієві, додавши адаптивний круїз-контроль із функцією Stop-and-Go та утриманням смуги руху.

Новинка пропонуватиметься з 1,5-літровим трициліндровим двигуном потужністю 180 к.с. і 271 Нм крутного моменту, а також турбованим 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном на 238 к.с. та 373 Нм. Обидва агрегати поєднуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу з блокуваннями центрального та заднього диференціалів. Ford Bronco Sport Sasquatch надійде у продаж у листопаді цього року за ціною від 45 000 доларів.

Читайте також:
Ford презентував спецверсію Bronco Raptor за $95 000 (фото)