X

Ford F-150 отримав 800-сильну версію від Hennessey (фото)

Тюнінг-ательє Hennessey Performance презентувало новий проект на базі пікапа Ford F-150. Він отримав назву Venom 800.

Цей суперпікап адресований ентузіастам, які пропустили можливість придбати Ford F-150 Raptor R. Вийде Venom 800 тиражем у 250 екземплярів по 200 тисяч доларів кожен. Тюнери укомплектували модель 5,0-літровим двигуном V8, який доповнили великим нагнітачем, допрацьованою системою упорскування палива, інтеркулером, оригінальним блоком управління та новим вихлопом. У результаті агрегат видає 800 к.с. потужності та 1026 Нм крутного моменту.

Завдяки цим доробкам пікап може розганятись з місця до «сотні» за 3,4 секунди, а чверть милі долати за 11,7 секунди. Крім модернізації силової установки, фахівці Hennessey встановили на пікап нові шестипоршневі гальма Brembo і підвіску BDX з койловерами Fox, які збільшують дорожній просвіт на 152 мм.

Читайте також:
Hennessey преставил Venom F5-M “на ручке”

Venom 800 отримав нові сталеві бампери, 20-дюймові колеса, взуті в 35-дюймові позашляхові шини, решітку Hennessey з вуглецевого волокна, підніжки з електроприводом, значки, що підсвічуються на передніх крилах і додаткові світлодіодні фари. Салон пікапа майже не змінився, тільки на сидіннях вишиті написи Hennessey та є таблички з назвою спецверсії і серійним номером.