X

Ford Bronco отримав ефектну ретро-версію (фото)

Ford представив спеціальну версію рамного позашляховика Bronco, яка отримала приставку Stroppe Special Edition у назві і замінить попередній Wildtrack. Виконано новинку в ретро-стилі й оснащено потужним мотором.

Нова версія культової моделі присвячена американському гонщику Біллу Стропу. Він брав участь у ралі 60-х років на Ford Bronco. Кузов позашляховика отримав червоно-біле забарвлення у стилі гоночного авто Стропа, а дах виконаний у відтінку Atlas Blue. На Stroppe Special Edition встановлена решітка радіатора Frozen White, буксирувальні гаки Code Orange та матово-чорний капот. До них приєднуються сталевий передній бампер та знімні підніжки із вбудованими порогами.

Рамний позашляховик доступний виключно у дводверній конфігурації. Салон оздоблений чорною шкірою з білими вставками та акцентами Code Orange, які доповнює контрастний рядок. У рух новинку наводить 2,7-літровий двигун EcoBoost V6 потужністю 335 к.с. і 562 Нм крутного моменту.

Читайте також:
Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor (фото)

Ще Ford Bronco Stroppe Special Edition отримав підвіску High-Performance Off-Road Stability Suspension 3.0, стабілізатор поперечної стійкості, що відключається, амортизатори Fox і 17-дюймові колісні диски з beadlock, взуті в 35-дюймові шини Goodyear Territory. Спецверсія надійде у продаж у січні 2025 року. Ціни оголосять ближче до старту продажу.