X

Ford анонсував випуск лімітованої спецверсії Mustang за $65 000 (фото)

Лінійка Ford Mustang поповнилася спеціальною версією із приставкою 60th Anniversary у назві. Модель відрізняється особливим відтінком кузова.

Йдеться про раритетний відтінок Brittany Blue, який компанія вперше запропонувала для своїх авто у 1967 році. Тираж цієї версії маслкара у такому кольорі обмежений тиражем у 1965 екземплярів. Ще спецверсія доступна у кольорах Wimbledon White, Race Red, Vapor Blue. Варто відзначити, що Mustang 60th Anniversary буде доступний у кузовах купе та кабріолет, але для моделі у відтінку Brittany Blue зробили виняток. Її запропонують лише у кузові купе.

Також Mustang 60th Anniversary отримає нову тему панелі приладів, натхненну Mustang SVT Cobra 1999 року. Всі екземпляри моделі, пофарбовані в цей фантастичний колір, будуть оснащені пакетом 401A, вихлопною системою Active-Valve Performance, гальмами Brembo, а також заднім диференціалом підвищеного тертя 3,55.

В оснащення салону маслкара, обробленого шкірою відтінку «сірий космос», включать аудіосистему B&O з 12 динаміками. Під його капотом встановлений 5,0-літровим двигуном V8 потужністю 480 к.с. Він працює в парі з шестиступінчастою «механікою» або десятидіапазонним автоматом. Автомобілі у відтінку Brittany Blue будуть доступні тільки з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Кожен Mustang 60th Anniversary Edition, пофарбований у спецколір, коштуватиме покупцям 65 245 доларів.

Читайте також:
Ford Mustang Mach-E встановив рекорд Гіннесса