X

Fiat Topolino перетворили на пляжне авто з величезним цінником (фото)

Мініатюрний електромобіль Fiat Topolino отримав спеціальну версію від Carrozzeria Garavini, яка призначена для шанувальників пляжного відпочинку. Якщо базовий сіті-кар коштує близько п’яти тисяч євро, то цей виробник оцінив у колосальні 45 тисяч євро.

Нова інтерпретація Topolino натхнена середземноморським островом Капрі та стилем життя Dolce Vita. Фахівці Carrozzeria Garavini не стали обмежуватися лише перефарбуванням авто та зміною салону, а повністю переробили його, при цьому зберігши ключові елементи дизайну. Хетчбеку змінили кузовні панелі, переробили дах і тепер він нагадує пляжний тент, а передню частину виконали у стилі нового Fiat 500.

Ще Topolino отримав світлодіодну оптику та дискові колеса, але при цьому втратив двері. На кормі авто встановлено елемент, який імітує утримувач запасного колеса. Ще вона повністю відкрита і в плані обробки нагадує палубу яхти, оскільки має дерев’яний настил.

Читайте також:
Fiat Topolino перетворили на дороге пляжне багі

У салоні сіті-кара встановлена ​​пара сидінь зі знімними підголівниками, які можна використовувати як пляжні подушки. У рух Topolino наводить один електромотор потужністю 8 к.с., а запас ходу в 75 км забезпечує батарея на 5,5 кВтг. Спецверсія моделі повністю зібрана вручну і вийде тиражем у 10 екземплярів. Вартість кожного складає 45 тисяч євро.